New Venom Non Stimulant Pre-Workout 300 g Life Pro

59,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Какво представлява Life Pro New Venom Non-Stimulant Pre-Workout?

New Venom е основният стъпалоц Life Pro във важната категория на предтренировъчните добавки. Този продукт е предназначен да подготви тялото за извеждане на максималната си производителност във връзка с физическата активност. С Life Pro New Venom Non-Stimulant Pre-Workout, тялото ви се насочва към постигане на най-добрите резултати във вашия спорт.

Иновативността на този продукт се проявява в широкия спектър от различни съединения, включени в състава му. Антиоксиданти, разнообразни аминокиселини и други компоненти са съчетани в уникална формула, създадена специално да подобри предтренировъчните качества на всяка от тях. Важно е да се отбележи, че за разлика от много подобни добавки, Life Pro New Venom Non-Stimulant Pre-Workout не съдържа стимуланти.

Какво представлява Life Pro New Venom Non-Stimulant Pre-Workout за трениращите?

Life Pro New Venom Non-Stimulant Pre-Workout е на пазара, за да стане идеален съюзник на всички спортисти, търсещи допълнителна подкрепа за повишаване на представянето си всеки ден. В света на фитнеса, където самосъвършенстването е от съществено значение, използването на продукти като този може да ви насърчи и ви помогне да поддържате високата си мотивация през всеки тренировъчен ден.

Функциите, които изпълняват съставките му, са разнообразни, но всички насочват към подобрение на физическата производителност на различни нива. Например, някои от аминокиселините в този Life Pro New Venom Non-Stimulant Pre-Workout могат да увеличат скоростта на мускулната работа, подобрявайки качества като сила или издръжливост.

За да се демонстрира обхвата на предимствата на Life Pro New Venom Non-Stimulant Pre-Workout, е важно да се отбележи, че освен оптимизирането на мускулната ефективност, този продукт може също да подкрепи механизма на метаболизма на мазнините; така подпомага дефинирането и предоставя допълнителна енергия.

Важно е да се отбележи, че Life Pro New Venom Non-Stimulant Pre-Workout не съдържа никакви стимулиращи вещества, което го прави подходящ за прием през целия ден и без да се създава проблем със съня.

Предимства на Life Pro New Venom Non-Stimulant Pre-Workout:

  • Качествен предтренировъчен продукт.
  • Комбинира съставки, фокусирани върху подобрение на ефективността.
  • Подготвя тялото ви за постигане на максимални спортни резултати.
  • Подобрява работата на мускулите.
  • Помага за изгарянето на повече мазнини.
  • Осигурява енергия.
  • Без стимулиращи вещества.
 

Хранителна стойност в една доза (15 гр.)

Alanine 215 mg
Arginine 99 mg
l-Aspartic acid 497 mg
Cysteine 99 mg
Glutamine 852 mg
Wisteria 84 mg
Histidine 82 mg
Isoleucine 230 mg
Leucine 469 mg
Lysine 428 mg
Melthionine 94 mg
Phenylalanine 136 mg
Proline 269 mg
Serina 235 mg
Theonine 311 mg
Tryptophan 64 mg
Tyrosine 117 mg
Valina 213 mg

 

Състав:
Бета аланин, креатин монохидрат, L-цитрулинова основа, аромат, глицерол моностеарат, антислепващ агент: силициев диоксид, Cognivia® (екстракт от градински чай (Salvia officinalis L., листа), глазиращ агент: гума арабика и етерично масло от салвия ( Salvia officinalis subsp. lavandulifolia., цвят, стъбло и лист)), сух екстракт от родиола (Rhodiola rosea L., корен), регулатор на киселинността: лимонена киселина, алфа липоева киселина, лимонени биофлавоноиди, подсладител: сукралоза, Vinitrox® (сух екстракт от лоза (Vitis vinifera, плод) и сух екстракт от ябълка (Malus pumila, плод)), сух екстракт от лют червен пипер (Capsicum annum L., плод) и сух екстракт от черен пипер BioPerine® (Piper nigrum L., плод).

 

 

Дозиране и приложение:

Приемайте 15 г от продукта (1 мерителна лъжица = 10 г), смесени с 250/300 мл вода или друга течност един час преди тренировка.

 

Опаковка:

300 гр

 

 

Количествено съдържание в една порция:

15 грама

 

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!