Isolate Zero Life Pro

119,90 лв.
 • Марка: Life Pro

Защо да изберете Life Pro Isolate Zero?

Суроватъчният протеин изолат е една от най-мощните протеинови добавки на пазара, а Life Pro Isolate Zero предлага възходяща концентрация от 87%, която трудно може да се сравни с други продукти. Но какво го прави толкова особен?

 1. Висока чистота: Високата чистота на протеина в този продукт означава, че мазнините и въглехидратите са практически нулеви, което предотвратява взаимното влияние на протеините с други съединения.

 2. Висока бионаличност: Life Pro Isolate Zero предлага протеин с най-високо качество, което го прави идеален за най-взискателните спортисти.

Този продукт е ключов за:

 • Мускулна защита: Помага за предотвратяване на разграждането на мускулите и поддържа тяхната добра хранителна подкрепа.
 • Анаболизъм и растеж: Подпомага анаболния процес и насърчава растежа на чиста мускулна маса.
 • Бързо възстановяване: Аминокиселините в Life Pro Isolate Zero помагат за бързо и ефективно възстановяване след интензивни тренировки и състезания.

Предимства на Life Pro Isolate Zero:

 • 87% висококачествен протеин.
 • Лесен за смилане.
 • Предпазва вашите мускули.
 • Улеснява анаболизма и растежа на обема.
 • Подобрява възстановяването.
 • Високо бионаличен протеин.

Life Pro Isolate Zero е идеалната добавка за всички, които търсят висококачествен протеин и искат да подобрят своето физическо представяне.

 

Хранителна стойност в:

 

Дозиране и приложение:

Разтворете 30 g (1 мерителна лъжица) във вода или мляко (200 ml – 250 ml). Приемайте 1-2 пъти на ден, за предпочитане на закуска и след тренировка.

 

Опаковка:

1 кг / 2 кг

 

Количествено съдържание в една порция:

30 гр

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!