Wild Pump 400 gr

89,90 лв.
 • Марка: Life Pro

За какво служи?

Wild Pump е мощен предтренировъчен продукт, чиято цел е да подобри производителността на силовите атлети и може да бъде полезен и в други видове спорт. Целта на Wild Pump е да подобри основните ограничаващи фактори по време на тренировка във фитнес залите, като тези фактори са ефективност при мускулната контракция и умора.

Целта на Wild Pump е да постигне значително намаляване на усещаното усилие, да подобри мускулната контракция, силата, общата толерирана мускулна натовареност, нервно-мускулната ефективност и да осигури значително активиране и концентрация. Освен това, продуктът търси постигане на стабилен антенатален фокус по време на тренировка без да предизвика неблагоприятни ефекти поради нервност, увеличена сърдечна честота или тревожност по време или след тренировка.

Сред ключовите съставки на Wild Pump са цитрулин малат в оптимално съотношение от 2:1 и сух екстракт от амарант, който е богат на нитрати и биоактивни съединения като амарантина. Тези съставки оказват положително въздействие върху времето до изтощение, общия брой извършени повторения или силата по време на тренировката. По друг начин, този източник на нитрати с патента Oxystorm® се отличава с висока концентрация на нитрати (с намалено общо количество, необходимо за постигане на високата концентрация в кръвта), ниско съдържание на оксалати и фармакокинетика, която представлява начина, по който се концентрира в кръвта с пик между 45 минути и 1 час след прием.

Rhodiola rosea е растителен вид с адаптогенен потенциал, който се стреми да оказва положително въздействие върху активацията и фокусирането на вниманието, както и способността на тялото да поддържа концентрацията си. Целта е да подобри активацията и фокуса на вниманието, да намали усетеното усилие и да повиши производителността, без да предизвика състояние на тревожност, дискомфорт или прекомерна активация, които могат да окажат негативно влияние върху тренировките.

Phenyl Capsaicin (axivite®) е структурно модифициран аналог на капсаицин с цел намаляване на някои от неговите неблагоприятни ефекти чрез достигане на висока концентрация в кръвта при по-ниска доза. Целта на този състав е да намали усещането за болка и да подобри невромускулната ефективност, като постигне повишение на ефективните повторения по време на тренировките.

Обобщено, целта на Wild Pump е да подобри максимално тренировките ви, като постигне значителни подобрения в тях.

Ползи:

 • Подобряване на нервния импулс и мускулната контракция.
 • Увеличение на броя повторения по време на нашите тренировки.
 • Подобряване на силата, постигната по време на тренировката.
 • Повишаване на общата толерирана мускулна натовареност по време на тренировката.
 • Намаляване и забавяне на умората.
 • Усещане за възстановяване по време на самата тренировка.
 • Намаляване на усещаното усилие и по-добра толерантност към високите нива на мускулно натоварване.
 • Активиране и подобрен устойчив фокус на вниманието.

Странични ефекти:

 • Ако приемате каквито и да било лекарства, консултирайте се с Вашия лекар, преди да приемете тази добавка.
 • Следвайте препоръчаните количества, за да избегнете прекомерно стимулиране, учестена сърдечна честота или дискомфорт.
 • Продължителното прекомерно приемане на продукта може да доведе до неблагоприятни последици за здравето.

 

Хранителна стойност в 1 доза (25 гр.):

 

Дозиране и приложение:

Разтворете 25 g (2 лъжички) във вода или сок (200 ml - 250 ml). Приемайте 1 час преди тренировка.

 

Опаковка:

400 грама

 

 

Количествено съдържание в една порция:

25 грама

 

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!