Endurance Recovery Pro 800 gr Life Pro

59,90 лв.
 • Марка: Life Pro

Life Pro Endurance Recovery Pro представлява спортна добавка, предназначена за възстановяване след тренировка. Формулата му включва разнообразни източници на бързо усвоими въглехидрати, висококачествен протеин от Glanbia Provon 295 Whey Isolate и електролити.

Снабдяването на организма с въглехидрати след тренировка е от решаващо значение за успешното възстановяване. По време на физическа активност тялото изразходва значително количество енергия, изчерпвайки гликогеновите резерви и губейки минерали през потта.

Hydro Pro принадлежи към новата линия на добавки Endurance на Life Pro, специално разработена за спортове, изискващи издръжливост. Продуктът е препоръчителен за всички, които търсят оптимално снабдяване на тялото си с хранителни вещества по време на продължителни тренировки, с цел насърчаване на възстановяването, поддържане на енергия и подобряване на представянето.

Всеки контейнер съдържа 800 грама Pro Recovery и е наличен в три различни вкуса: шоколад, ванилия и ягодов банан.

Pro Recovery представлява спортна добавка, предназначена за възстановяване след тренировка, предоставяйки необходимите хранителни вещества на тялото. Този продукт предлага редица предимства:

 • Подобрява процеса на възстановяване, попълването на гликоген и минерали, загубени по време на тренировка.
 • Включва комбинация от три източника на въглехидрати: фруктоза, малтодекстрин и фруктоза, които се усвояват бързо и не предизвикват стомашни разстройства.
 • Високо съдържание на протеин – над 13 грама всяка порция, което спомага за изграждането на мускулна маса и възстановяване на увредени тъкани.
 • Използва висококачествен протеин от Glanbia Provon 295 Whey Isolate.
 • Ниско съдържание на мазнини – 0,2 грама всяка порция от 50 грама Pro Recovery.
 • Всички суровини са сертифицирани за качество и чистота.
 • Помага срещу умора и ускорява процеса на възстановяване преди следващата тренировка.
 • Подсладен е със стевия, безопасен за консумация.

Състав на Pro Recovery включва:

 • Въглехидрати – малтодекстрин, фруктоза, които подпомагат бързото възстановяване на гликогеновите запаси в мускулите и черния дроб.
 • Glanbia Provon суроватъчен изолат 295 – висококачествен протеин, несъдържащ лактоза и мазнини, получен чрез микрофилтрация с кръстосан поток.

Pro Recovery предоставя висококачествени хранителни вещества, които поддържат тялото след тренировка.

 

Хранителна стойност в една доза:

 

Дозиране и приложение:

Добавете лъжица от 50 грама Pro Recovery към вашата вода, мляко или зеленчукова напитка по избор. Разбъркайте и изпийте.

 

Опаковка:

800 грама

 

 

Количествено съдържание в една порция:

50 грама

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!