Instant Oats Premium Life Pro Fit Food 1.6 kg

16,00 лв.
  • Марка: Life Pro

Свойства на Instant Oats Premium Life Pro Fit Food Овесът е една от зърнените култури, които са се превърнали в изключително популярни сред спортисти и хора, поддържащи здравословен начин на живот. Овесът съдържа множество полезни свойства, които го правят идеален за употреба както с цел подобряване на здравето, така и за постигане на по-добри резултати в спорта. Затова Instant Oats Premium Life Pro Fit Food е отличен избор за всеки.

Една от най-важните характеристики на тези овесени ядки Life Pro Fit Food е съдържанието им на въглехидрати, което варира между 60% и 70% от общото съдържание. Важно е да се подчертае, че това са въглехидрати с бавно усвояване, което означава, че техните свойства се освобождават постепенно и по този начин се намалява риска от внезапни възходи на нивата на инсулин.

Също така, Instant Oats Premium Life Pro Fit Food съдържа значително количество протеини с висока биологична стойност. Това я прави един от най-богатите на аминокиселини зърнени култури, тъй като съдържа 6 от 9-те незаменими аминокиселини, които са най-подходящи за мускулната ефективност.

Когато добавим и фибрите, витамините и минералите, получаваме продукт с изключително полезни свойства, подходящ за здравето и общото благополучие. Този продукт е идеално допълнение към спортната диета и предоставя качества, специално предназначени за подобряване на физическите постижения.

Защо да изберете Instant Oats Premium Life Pro Fit Food?

Ако вашите цели са свързани със спорта, Instant Oats Premium Life Pro Fit Food е идеалният избор, тъй като разполага с много ценни физически свойства.

Както вече споменахме, най-забележителният аспект на овеса е високото съдържание на въглехидрати. Това само по себе си е отлична новина, тъй като означава, че този продукт предоставя допълнителна енергия, която може да бъде използвана за подобряване на представянето в почти всяка спортна дисциплина. И все пак, фактът, че тези въглехидрати се усвояват бавно, им дава специален характер. Тяхната енергийна подкрепа може да се използва за продължителни периоди, което ги прави идеални, особено за високоинтензивни, продължителни спортове.

По отношение на протеините, няма нужда да се обяснява тяхната роля във физическото представяне. Instant Oats Premium Life Pro Fit Food е богат на незаменими аминокиселини, като левцин и треонин. Това допринася директно за мускулната система, улеснявайки нейния растеж, защитавайки мускулните влакна от катаболизъм и осигурявайки правилното й хранене. Освен това подобрява процесите на възстановяване след интензивни упражнения.

Ролята на витамин E в метаболизма на организма е от съществено значение.

Ролята на витамините е ключова за спортисти и жени, особено поради техните антиоксидантни качества, които предотвратяват излишното образуване на свободни радикали и техния вреден ефект върху здравето. както и контролът на нивата на холестерол и захар, както и подобряването на храносмилателната система са някои от ползите на фибрите и минералите.

Предимства на Instant Oats Premium Life Pro Fit Food:

  • Високо съдържание на бавноусвоими въглехидрати, които осигуряват постепенен и продължителен енергиен тласък.
  • Високо съдържание на протеини с висока биологична стойност, които подпомагат работата на мускулите и улесняват растежа на чиста маса.
  • Обогатен с фибри, който подобрява храносмилането и контролира нивата на холестерол и захар.
  • Съдържа витамини и минерали, които допринасят за общото благосъстояние и здравето.

Instant Oats Premium Life Pro Fit Food е отличен начин да снабдите своето тяло с необходимите макро и микроелементи, които подпомагат физическата активност и подобряват общото здравословно състояние.

 

Хранителна стойност в 1 доза (100 гр.):

Calories 369.5
% Daily Value %*
12%Total Fat 8g
8%of which saturated 1.6g
19%Carbohydrates 56.8g
61%Dietary fiber 15.2g
Sugars 2.9g
Proteins 9.1g

 

Дозиране и приложение:

Смесете 100 g с вода, мляко или плодов сок (количество според предпочитанията). Приемайте 1 до 3 пъти на ден или при необходимост.

 

 

Опаковка:

1,6 кг

 

 

Количествено съдържание в една порция:

100 гр

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!