Vitamin E 400 IU Life Pro

29,90 лв.
  • Марка: Life Pro

LIFE PRO NUTRITION ВИТАМИН Е 400 UI е изключително важен за тялото и играе ключова роля в множество физиологични процеси. Този витамин предпазва клетките ви от увреждане, причинено от свободните радикали. Витамин Е 400 UI е особено полезен за спортистите, тъй като по време на интензивни тренировки те генерират повече свободни радикали, което увеличава риска за увреждане на клетките.

Спортните занимания налагат по-голямо окисление и напрежение върху организма. LIFE PRO NUTRITION ВИТАМИН Е 400 UI предоставя необходимата антиоксидантна подкрепа, която помага в борбата със свободните радикали и защитава клетките ви.

Витамин E 400 UI играе ключова роля в намаляването на окислителния стрес на холестерола и предотвратява образуването на кръвни съсирци. Този витамин също така защитава клетъчните мембрани от атаките на свободните радикали.

Основни предимства на витамин Е 400 UI включват:

  • Силно антиоксидантно действие
  • Подпомагане на сърдечно-съдовата система
  • Подобряване на сърдечното здраве
  • Защита срещу свободните радикали
  • Подобрение на клетъчните мембрани

С LIFE PRO NUTRITION ВИТАМИН Е 400 UI можете да поддържате оптималното функциониране на организма си и да защитавате здравето си.

 

 

Хранителна стойност в 1 доза (1 капс.):

Vitamin E 268mg

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по една капсула през целия ден

 

 

Опаковка:

100 капсули

 

 

Количествено съдържание в една порция:

1 капсула

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!