Arginine 300 Caps Life Pro

69,90 лв.
  • Марка: Life Pro

Arginine 300 Caps Life Pro - Този продукт съдържа аргинин, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат и желатин.

Аргининът е аминокиселина с множество разнообразни свойства, от които много са идеални за подобряване на производителността и представянето на спортисти. Затова Life Pro създаде Life Pro Arginine с цел да предостави хранителна добавка, напълно базирана на този съединител.

Ползите от аргинина могат да бъдат разделени на две групи: от една страна, тези, които произтичат директно от неговата активност, и от друга страна, тези, които зависят от трансформацията на аргинина в други съединения.

Първо, Life Pro Arginine е в състояние да премахне токсичните остатъци, произтичащи от процесите на протеинов метаболизъм. Понеже този макронутриент често се среща в спортните диети, аргининът представлява идеално решение за защита на организма на спортистите. В същото време, чрез своите директни действия, аргининът подобрява нощното възстановяване.

От друга страна, Life Pro Arginine е предшественик на различни съединения. Двете най-известни са азотният оксид и креатин. Първият е вазодилататор, чието присъствие позволява по-голямо количество хранителни вещества да достигне до мускулите, увеличавайки тяхната ефективност. По отношение на креатина, няма нужда от много обяснения, тъй като той е една от основните фигури в света на добавките; той поддържа резервите от мускулна енергия винаги налични, осигурявайки оптимална тренировка по всяко време.

Предимства на Life Pro Arginine:

  • Премахва остатъците, получени от метаболизма на протеините.
  • Подобрява нощното възстановяване.
  • Аргининът е предшественик на азотния оксид и креатина.
  • Увеличава вазодилатацията.
  • Подобрява доставката на хранителни вещества до мускулните клетки.
  • Поддържа постоянна наличност на енергийните запаси на мускулите.

 

Хранителна стойност в 1 доза (3 капс.):

Arginine 3000 mg

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по 3 капсули преди тренировка или лягане.

 

Опаковка:

300 капсули

 

Количествено съдържание в една порция:

3 капсули

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!