B Complex Life Pro

18,90 лв.
  • Марка: Life Pro

LIFE PRO NUTRITION B COMPLEX съдържа комбинация от витамини B1, B2, B6 и B12 и е предназначен за спортисти с висок калориен разход поради интензивна физическа работа. Този продукт действа като антиоксидант и предпазва тялото от образуването на токсични молекули.

Ползи:

LIFE PRO NUTRITION B COMPLEX е специално разработен, за да изпълнява няколко важни функции в организма. Този комплекс от витамини предотвратява разрушаването на червените кръвни клетки, подобрявайки транспорта на кислород до всички органи в тялото.

Освен това LIFE PRO NUTRITION B COMPLEX поддържа правилното функциониране на нервната система, гарантирайки непрекъснатото изпращане на импулси към мускулите и органите в цялото тяло. Това е от съществено значение за изпълнението на разнообразни функции, улеснява преобразуването на храната в енергия и подобрява обмяната на веществата в тялото.

LIFE PRO NUTRITION B COMPLEX подпомага и кръвоносната и имунната система, предотвратява мускулни наранявания като крампи и активира различни ензими, които подпомагат метаболитните процеси в организма.

Този продукт е предназначен за спортисти и активни хора, които искат да извличат най-доброто от своето физическо представяне и също така за всички, които имат нужда от допълнителни витамини от този вид.

 

Хранителна стойност в 1 доза (1 капс.):

vitamin B1 25mg
vitamin B2 25mg
Niacin 50mg
Vitamin B6 10mg
B12 vitamin 1000ug
biotin 450ug
Folic acid 350ug
Pantothenic acid 18mg
Inositol 80mg
choline bitartrate 80mg

 

Дозиране и приложение:

Като хранителна добавка се препоръчва да се приема по 1 капсула на ден след хранене, придружена с много вода.

 

 

Опаковка:

60 капсули

 

 

Количествено съдържание в една порция:

1 капсула

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!