BCAA Pro 8:1:1 300 gr Life Pro

69,90 лв.
  • Марка: Life Pro

BCAA, или аминокиселини с разклонена верига, са ключови за поддържане и нарастване на мускулната маса и подпомагане на бързото възстановяване след тренировки.

Life Pro 8:1:1 BCAA съдържа висококачествени аминокиселини, с акцент върху левцин, който се съдържа в по-голямо количество. Това съотношение на аминокиселини е 8:1:1 (левцин, валин и изолевцин), което се счита за най-ефективното съотношение за подкрепа на мускулната маса.

Тези аминокиселини съставляват значителна част от мускулната тъкан и имат важна роля в процесите на синтез на протеини, мускулното формиране и изграждането. Те също така помагат за намаляване на умората и насърчават по-бързото възстановяване след упражнения.

Левцинът, който се счита за най-важен поради своите положителни ефекти, е в по-голямо количество от другите две аминокиселини в този продукт. Той активира механизмите за изграждане на мускулна тъкан и насърчава генерирането на нова мускулна маса.

Life Pro 8:1:1 BCAA се препоръчва, особено за спортисти, които искат да подобрят своето време за възстановяване и да намалят негативните въздействия върху мускулната тъкан, в резултат на физически натоварвания, особено упражненията за издръжливост.

Този продукт създава благоприятна среда за анаболизъм в организма, предоставя енергия за мускулната маса, подпомага изгарянето на мазнини и намалява времето за възстановяване, умората и мускулната болка. Той стимулира физическото възстановяване, подобрява ефективността и насърчава здравословното развитие на мускулите.

 

Хранителна стойност в 1 доза (7.5 гр.):

BCAAs Ratio 8.1.1 Aminoboost 5.9g
L-Leucine 4.72g
L-isoleucine 0.58g
L-valine 0.58g


Дозиране и приложение:

Препоръчва се прием на доза BCAA 8:1:1 от 7,5 грама (което се равнява на 2 мерки), след тренировка и преди сън, осигурявайки обща доза от 15 грама.

Смесете добавката с доза между 200 и 250 ml вода и разклатете.

 

Опаковка:

300 грама

 

Количествено съдържание в една порция:

7.5 грама

 

 

ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!