Beta Alanine Life Pro

32,90 лв.
  • Марка: Life Pro

При прием на бета аланин, често се изпитва временно усещане за покриване или трептене по тялото, особено когато се консумира като добавка преди тренировка, заради неговия ефект върху централната нервна система.

Бета аланинът има способността да намалява оксидативния стрес. Той участва в синтеза на карнозин, който помага да се предотврати мускулната умора, като прави мускулите по-устойчиви на физически натоварвания.

Предимството на капсулния формат на бета аланин го прави лесен и удобен за прием.

Свойствата на бета аланина включват участие в множество функции, свързани с нервната система. Той може да се намира както в свободна форма, така и като част от карнозин, в зависимост от концентрацията на бета аланин.

Карнозинът разполага с антиоксидантни свойства и намалява натрупването на млечна киселина, което помага за намаляване на умората и насърчава подобрени спортни постижения.

Една от най-важните функции на бета аланина е регулирането на pH чрез съвместното си взаимодействие с фосфокреатина, както и поддържането на резервите на АТФ.

Някои от естествените източници на бета аланин са храни като пилешко месо, свинско месо, риба, млечни продукти, яйца и други, които са богати на протеини.

Ползите от бета аланин включват:

  1. Повишава чувствителността на минералите, особено на калция, в мускулните влакна.
  2. Помага за намаляване и отлагане на умората, предизвикана от упражнения и физическа активност.
  3. Има доказан положителен ефект върху увеличаването на мускулната сила и растеж.
  4. Консумацията на бета аланин след тренировка стимулира рецепторите на невротрансмитера GABA, което има успокояващ ефект върху нервната система и насърчава фазата на възстановяване.
  5. Притежава мощен антиоксидантен ефект, борейки се със свободните радикали в организма.

 

Хранителна стойност в 1 доза (3 капс.):

Beta-Alanine 3000 мг

 

Дозиране и приложение:

Приемайте по 3 капсули на ден, две от които преди тренировка

 

Опаковка:

90 капсули

 

 

Количествено съдържание в една порция:

3 капсули

 

 


ВНИМАНИЕ:

Моля, спазвайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не забравяйте, че този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. Държете го на място, недостъпно за деца, и консумирайте го преди указаната на опаковката дата. Преди да започнете приема, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, особено ако страдате от някакво заболяване!

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване

Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!