NEED THERMO·FU3L

89,00 лв.
  • Марка: NEED Health Project

 

NEED® THERMO.FU3L - ЗАПОЧНИ ДА ГОРИШ МАЗНИНИ!

 

NEED® THERMO·FU3L е висококачествен продукт, който спомага за изгарянето на мазнните, от които нямате нужда! Съдържа комплекс от доказано най-ефективните съставки, събрани в един продукт.  Автентична формула за горене на мазнини!

 

NEED® THERMO·FU3L® съдържа Capsimax®, който  увеличава консумацията на енергия, стимулира загубата на тегло, подобрява усвояването на въглехидратите, увеличава окисляването на мазнините и изгаря 12 пъти повече калории в покой.

 

Освен това, NEED® THERMO · FU3L включва Sinetrol®, който е нов патентован 100% натурален екстракт, съставен от цитруси и полифеноли, способни да стимулират липолизата (разгражда мазнините), и Bio-perine®, който е мощен продукт, способен да стимулира термогенезата, все по-често използвани при лечението и профилактиката на затлъстяването.
 
 
В допълнение, NEED® THERMO · FU3L3 включва екстракти от зелено кафе и гуарана, които допринасят за изгарянето на излишъка от глюкоза и мазнини, присъстващи в тялото, забавят навлизането на захар в кръвта, така че значително намаляват процеса на натрупване на мазнините в тялото и дават стимулиращ ефект в продължение на няколко часа.
 

ПОЛЗИ ОТ ПРИЕМА НА  NEED® THERMO-FU3L
 
 
ЗАБЪРЗВА МЕТАБОЛИЗМА
ЗАГУБА НА ТЕГЛО, ПРИ АДЕКВАТЕН ХРАНИТЕЛЕН ПЛАН
ПОВИШАВА ЕНЕРГИЯТА
ПОДОБРЯВА КОНЦЕНТРАЦИЯТА И ФОКУСА
ПОВИШАВА ИЗДРЪЖЛИВОСТТА ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРВОКА
ОПТИМИЗИРА РАБОТАТА НА ОРГАНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА
 
 
СЪСТАВ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА Доза : 3 капсули  
Green coffee dry extract 75 mg  
Green tea dry extract 187.5 mg  
Taurine 750 mg  
Sinetrol Xpur complex 150 mg  
Grapefruit dry extract 75 mg  
Guaraná dry extract 15 mg  
Orange dry extract 7.5 mg  
Guaraná dry extract 210 mg  
Caffeine 375 mg  
Coleus forskolii dry extract 90 mg  
Capsicum anuumm dry extract 75 mg  
Niacin 30 mg 187.5%*
Black pepper dry extract 9 mg  

*NRV: Nutrient Reference Value

 

Състав: L-Taurine, Anydrous caffeine, Capsule: (Glazing agent: E464, Colours: E171, *E102, *E110, E172; Firming agent: E904), Maltodextrin, Guaraná dry extract (Paullinia cupana, fruit, 22% caffeine), Green tea dry extract (Camellia sinensis, leaves, 50% polyphenols, 3% caffeine), Sinetrol® Xpur (Grapefruit extract (Citrus paradisi L, fruit), Guaraná extract (Paullinia cupana, fruit, 4% caffeine), Orange extract (Citrus sinensis L., fruit)), Coleus forskolii dry extract (Coleus forskolii, aerial parts, 10% forskolin), Green coffee dry extract (Coffea arabica, fruits, 45% chlorogenic acid), Capsimax ™ (Capsicum annuum dry extract, fruit), Nicotinamide (Niacin), Anti-caking agents (magnesium stearate and silicon dioxide), Bioperine® (Piper nigrum L. dry extract, fruit).

 

Предупреждения: Продукт за употреба при здрави възрастни. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното хранене. Не превишавайте посочената препоръчителна дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца. Съдържа кофеин (427,42 mg / 3 капсули). Цветове * E102, * E110: може да има отрицателни ефекти върху активността и вниманието на децата.

 

Алергени: Може да съдържа следи от зърнени храни, съдържащи глутен, мляко, яйца, соя, целина, серен диоксид и сулфити, риба, мекотели и ракообразни.

 

Начин на прием: Приемайте по 3 капсули на ден, разпределени на няколко приема между храненията. В ден за тренировка препоръчваме една от дозите да е приета непосредствено преди активността.

 

 

Тегло 75.15 гр.

 

NEED® THERMO·FU3L е създаден да кори калориите по-бързо!

 

Благодарение на  NEED® THERMO·FU3L вие ще горите за енергия, това от което не се нуждаете, а именно - ТЕЛЕСНИТЕ МАЗНИНИ! И всичко това, защото в продукта са включени едни от доказано най-ефективните съставки!

 
Кой може да използва  NEED® THERMO-FU3L
 
 
 
Жени с нормално ежедневие
 
 
Мъже с нормално ежедневие
 
 
Активни жени със спортен лайфстайл 
 
 
Активни мъже със спортен лайфстайл 
 
 
 
BURN FAT FAST
 
Get rid of what you don't need
 
 
 
 
Как работи  NEED® THERMO·FU3L?
 

Need® Thermo·Fu3l е създаден да повишава нивата на метаболизма, като неговите термогенни свойства повишават температурата на тялото, за да създадат оптимални условия за изгаряне на телесни мазнини за енергия.

 

Продуктът съдържа Caffeine Anhydrous, който повишава енергийните нива, фокусът и спомага за ефективното изгаряне на мазнините, в допълнение присъства доказано работещия Capsimax®. Той повишава термогенезата и повишава нивата на метаболизъм.

 

ФОРМУЛАТА СЪДЪРЖА НАЙ-ДОБРИТЕ ПАТЕНТОВАНИ СУРОВИНИ
 
 
 

 
Sinetrol® е нов екстракт, 100% натурален и 100% съставен от цитруси и полифеноли, патентован и разработен от д-р Константин Далас от NB Consulting. Той има голяма сила да стимулира липолизата (разгражда мазнините) с последващата загуба на тегло и подтискане на апетита.
 
 
Извлича се от специално подбрани плодове (червен портокал, грейпфрут и цитрусови плодове), поради високите им концентрации на био-фенол (60% -80%), екстракт от гуарана.
 

 

Capsimax® е патентовано съединение, получено от екстракт от капсикум, кофеин, пиперин (екстракт от черен пипер) и ниацин. Той увеличава консумацията на енергия и насърчава загубата на тегло както при мъжете, така и при жените. Клинично тестван чрез проучване, проведено от Университета в Оклахома (САЩ), което показва, че приемането на Capsimax® преди каквото и да е упражнение ускорява метаболизма преди, по време и след физическо усилие, поради което помага за изгарянето на поне 278 калории!

 

Той стимулира усвояването на въглехидратите (захари) в покой и по време на тренировка, увеличава окисляването на мазнините и елиминирането на липидите, необходими за отслабване. Capsimax® може да изгори 12 пъти повече калории в покой. Този продукт получи 2009 Scientific Excellency award  от американската организация SupplySide.

 

 


 
Bioperine® е патентовано съединение, което съдържа поне 95% пиперин, алкалоиден екстракт, получен главно от черен пипер (Piper Nigrum L.) и е отговорен за пикантния вкус на тази подправка. Основната характеристика на Bioperine® е способността му да стимулира термогенезата, увеличавайки енергийния разход в покой. Поддържането на  отрицателен енергиен баланс  се използва все повече в лечението и профилактиката на затлъстяването. Според някои проучвания този термогенен ефект може да има синергичен ефект, ако се комбинира с други вещества, които също имат термогенен ефект като кофеин, капсаицин или ниацин.
 
 

THE ORIGINAL 100% VEGAN CAPSULES

 

  • 100% Веган капсули
  • Органичен продукт 
  • 100% Веган продукт  - Удобрен от  'Vegetarian Society"
  • Non-GMO

 

 

 

NEED® THERMO·FU3L ПРОЯВЯВА СВОЕТО ДЕЙСТИВЕ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ПРИЕМ

 

Препоръчваме дневната доза да се раздели на два приема: 1 капсула сутрин и 2 капсули около 30 минути преди тренировка с голяма чаша вода.

 

 

 
 
Препоръчваме след употреба на Need® Thermo·Fu3l за 2 масеца да се прави 1 месец почивка
 
 
 
 
 
OPEN UP THERMO·FU3L  and start burning what you don't need
 
 
 
FAQ  Научете повече за  Need® Thermo·Fu3l
 
 
МОГА ЛИ ДА ИЗПОЛЗВАМ Need® Thermo·Fu3l ДОРИ ДА НЕ ПРАКТИКАМ НИКОЙ СПОРТ?
Да, можеш. За разлика от други термогенни продукти, които се нуждаят от по-висок сърдечен ритъм, за да се активират, Need® Thermo · fu3l работи дори по време на почивка.
 
МОГА ЛИ ДА ПРИЕМ NEED® THERMO · FU3L ПО-КЪСНО СЛЕД ОБЯД ИЛИ ВЕЧЕР?
Ние не го препоръчваме. Термогениката съдържа стимулиращи съставки, които могат да попречат на съня ви.
 
ДОБРЕ ЛИ Е ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА ТЕРМОГЕННИ ПАУЗИ?Да, така е.
 
МОЛЯ, ПОПИТАЙТЕ ЕКИПЪТ НИ АКО ВИ ТРЯБВА  ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОЗИ ПРОДУКТ
Можете също да ни изпратите имейл с вашите въпроси и нашият експерт по хранене ще ви отговори във възможно най-кратки срокове.
 
 

 

 

 
Доставка
Доставка

Доставката за поръчка над 100 лв е БЕЗПЛАТНА

За твоята здравословна закуска или междинно хранене

 Стреми се към постигане на балансиран начин на живот

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

ПРОТЕИН 

Най-добрите суровни и висока концентрация без пълнителни, при това с невероятен вкус!

КЪМ ПРОДУКТИТЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!