Милен Абаджиев се присъедини към Team NEED Bulgaria.

30 август 2021
Милен Абаджиев се присъедини към Team NEED Bulgaria.

Отборът на NEED България продължва да расте!

Искаме да ви представим Милен, който се присъедини към Team NEED Bulgaria:

 

Здравейте казвам се Милен Абаджиев и от 4 години се занимавам сериозно и НАТУРАЛНО с фитнес.

Още първия път когато стъпих в залата, разбрах че съм на точното място. Обичам да съм в залата, да тренирам и да водя здравословен начин на живот. Винаги съм бил горд със себе си и това което съм успял да постигна за 4 години в залата, натурално. За мен това е начина, здрави тренировки, правилна храна, без оправдания, няма лесен път до мястото където искате да стигнете. Искам хората да разберат, че дълготрайните и качествени резултати се трупат с много търпение, труд и постоянство!

 

Instagram: milen_abadzhiev

NEED Supplements влезе официално на пазара в България в началото на 2021-ва година.  Политиката на компанията е ориентирана към крайния клиента, той да получава възможно най-високото качество на възможно най-приемлива цена. NEED не е нискокачествен, евтин и масов бранд, продаван навсякъде и от всеки, защото за нас личното отношение, вниманието към продукта и изборът на най-подходящи добавки за всеки клиент са важни!

прочети още

Много често се случва да изпълняваме стриктно програмите на известни модели или професионални атлети, храним се по техните режими, а резултатите вместо да са добри, се влошават. Една от причините е, че професионалните атлети, а вече и голяма част от аматьорите, се подготвят с анаболни стероиди, хормон на растежа, пептиди и други препарати. При тях възстановяването е на съвсем друго ниво, мускулният синтез, изгарянето на мазнините и енергийното обезпечаване зависят до голяма степен от препаратите, които приемат.

прочети още