Кои са Вили и Рая Ценови?

Кои са Вили и Рая Ценови?
27 август 2021

Здравейте,

Ние  сме Вили и Рая Ценови и сме състезателки по плажен волейбол.

 

Участваме активно в Националната верига по плажен волейбол в България от близо две години, като с всеки сезон нивото на игра се покачва и спортът ни се радва на все повече популярност и публика. Също така сме играли на медународно ниво по турнири във Франция, Италия, Монако, както и в съседните ни държави, Сърбия и Гърция.

 

Нашия спорт представлява сериозно предизвикателство към нас и телата ни, като често пъти условията, в които играем могат спокойно да бъдат наречени „екстремни“ – случвало ни се е да играем на 37C, а също така и на дъжд и почти в условия на буря. За да сме ефективни и постоянни всяка игра, ние се нуждаем от възстановяване и качествени добавки.

 

За Кирил Танев знаехме от доста време. Той е един от най-успешните треньори в България и се съмняваме, че има някой от фитнес средите, който да не е чувал за него. Затова беше и истинска изненада за нас, когато установихме контакт с него и когато той се съгласи да ни помогне с възстановаването през сезон 2021г.

 

 

 

 

Продуктите които използваме са:


Преди тренировкаNEED 4 speed

Преди, по време и след тренировкаNEED BCA + Glutamine

Сутрин и следобяд, като част от храненетоNeed Whey Protein

Витамини и Mg3

 

Резултатите не закъсняха. Чувствахме се много  по-добре както на тренировка, така и по време на турнирите. Усешаме се много по- енергични и отпочинали отколкото преди да използваме хранителните добавки на NEED. Тук държим да уточним, че през годините сме използвали и други хранителни добавки на популярни и известни фирми. Ефектът е наистина различен.

 

Откъм  резултати през този сезон също сме доволни – при засилено  чуждестранно участие на турнирите от националната верига (в повечето случаи над 25% от записалите се отбори) имаме едно трето място при победа над Чехия в малкия финал и едно четвърто, като нямаме по-нисък резултат от пето място за целия сезон.

 

Сега ни очаква участие в Испания на  местни турнри.

 

Искаме да изкажем нашата благодарност към Кирил Танев, горди сме, че повярва в нас и сме мотивирани повече от всякога да продължим да работим и израстваме в сферата на нашия спорт!

 

 

 

Има стотици марки добавки на пазара, всяка една от тях претендира за качество и ефективност. Но дали това отговаря на истината? Защо да изберете NEED, а не друг бранд? С какво продуктите на NEED са по-добри?

прочети още

GMP сертификатът (Good Manufacturing Practices) е проект на Националната асоциация за хранителни добавки (National Nutritional Foods Association - NNFA) в САЩ. Целта на GMP сертификата е да гарантира качеството на продукта, на вложените в него суровини и на технологиите по които е произведен.

прочети още

NEED Supplements влезе официално на пазара в България в началото на 2021-ва година.  Политиката на компанията е ориентирана към крайния клиента, той да получава възможно най-високото качество на възможно най-приемлива цена. NEED не е нискокачествен, евтин и масов бранд, продаван навсякъде и от всеки, защото за нас личното отношение, вниманието към продукта и изборът на най-подходящи добавки за всеки клиент са важни!

прочети още

Отборът на NEED България продължва да расте! Искаме да ви представим Милен, който се присъедини към Team NEED Bulgaria: Здравейте казвам се Милен Абаджиев и от 4 години се занимавам сериозно и НАТУРАЛНО с фитнес. Още първия път когато стъпих в залата, разбрах че съм на точното място. Обичам да съм в залата, да тренирам и да водя здравословен начин на живот. Винаги съм бил горд със себе си и това което съм успял да постигна за 4 години в залата, натурално.

прочети още

Много често се случва да изпълняваме стриктно програмите на известни модели или професионални атлети, храним се по техните режими, а резултатите вместо да са добри, се влошават. Една от причините е, че професионалните атлети, а вече и голяма част от аматьорите, се подготвят с анаболни стероиди, хормон на растежа, пептиди и други препарати. При тях възстановяването е на съвсем друго ниво, мускулният синтез, изгарянето на мазнините и енергийното обезпечаване зависят до голяма степен от препаратите, които приемат.

прочети още

Очарователните близначки Вили и Рая от отбора на NEED приключиха сезона в плажния волейбол с много добри игри, като се класира на всички турнири в топ 4 на България. На международно ниво извоюваха един бронзов медал, след победата над чехия на малкия финал.

прочети още

Суроватъчния протеин изолат (често наричан суроватъчен изолат или whey isolate) е хранителна добавка и хранителна съставка, създадена чрез отделяне на различните компоненти от суроватката. Суроватката е страничен млечен продукт от процеса на производство на сирене и кашкавал. Суроватката може да бъде преработена, за да даде суроватъчен протеин в три форми: суроватъчен изолат, суроватъчен концентрат или суроватъчен хидролизат. Разликата между суроватъчните протеинови форми е съставът на продукта, особено съдържанието на протеин. Суроватъчните изолати съдържат най-голямо количество протеини и могат да бъдат практически без лактоза, без въглехидрати, без мазнини и без холестерол. Това е и най-ценното им качество и ги прави предпочитани пред останалите два вида.

прочети още

Виолета Иванова е на 38 години, майка на две прекрасни деца. Занимава се професионално с фитнес, като има участия в категория бикини, но съчетава своята страст към спорта със семейните задължения и социален живот. Как постига това....

прочети още

Team NEED Bulgaria с радост приветства своите нови попълнения - близначки Вили и Рая. Те са състезателки по плажен волейбол, който те първа набира популярност в България. NEED е брнад, който подкрепя спортисти от различни спортове, като им помага с най-доброто възстановяване. Ние от NEED вярваме, че шампионите са изграждат с времето и с подкрепата, затова избрахме да подкрепяме тези очарователни момичета по пътя на техния успех! Вярваме, че усилията, които полагат Вили и Рая, в комбинация с перфектното възстановяване на NEED ще бъдат страхотна шампионска комбинация!

прочети още