Кои са Вили и Рая Ценови?

27 август 2021
Кои са Вили и Рая Ценови?

Здравейте,

Ние  сме Вили и Рая Ценови и сме състезателки по плажен волейбол.

 

Участваме активно в Националната верига по плажен волейбол в България от близо две години, като с всеки сезон нивото на игра се покачва и спортът ни се радва на все повече популярност и публика. Също така сме играли на медународно ниво по турнири във Франция, Италия, Монако, както и в съседните ни държави, Сърбия и Гърция.

 

Нашия спорт представлява сериозно предизвикателство към нас и телата ни, като често пъти условията, в които играем могат спокойно да бъдат наречени „екстремни“ – случвало ни се е да играем на 37C, а също така и на дъжд и почти в условия на буря. За да сме ефективни и постоянни всяка игра, ние се нуждаем от възстановяване и качествени добавки.

 

За Кирил Танев знаехме от доста време. Той е един от най-успешните треньори в България и се съмняваме, че има някой от фитнес средите, който да не е чувал за него. Затова беше и истинска изненада за нас, когато установихме контакт с него и когато той се съгласи да ни помогне с възстановаването през сезон 2021г.

 

 

 

 

Продуктите които използваме са:


Преди тренировкаNEED 4 speed

Преди, по време и след тренировкаNEED BCA + Glutamine

Сутрин и следобяд, като част от храненетоNeed Whey Protein

Витамини и Mg3

 

Резултатите не закъсняха. Чувствахме се много  по-добре както на тренировка, така и по време на турнирите. Усешаме се много по- енергични и отпочинали отколкото преди да използваме хранителните добавки на NEED. Тук държим да уточним, че през годините сме използвали и други хранителни добавки на популярни и известни фирми. Ефектът е наистина различен.

 

Откъм  резултати през този сезон също сме доволни – при засилено  чуждестранно участие на турнирите от националната верига (в повечето случаи над 25% от записалите се отбори) имаме едно трето място при победа над Чехия в малкия финал и едно четвърто, като нямаме по-нисък резултат от пето място за целия сезон.

 

Сега ни очаква участие в Испания на  местни турнри.

 

Искаме да изкажем нашата благодарност към Кирил Танев, горди сме, че повярва в нас и сме мотивирани повече от всякога да продължим да работим и израстваме в сферата на нашия спорт!

 

 

 

NEED Supplements влезе официално на пазара в България в началото на 2021-ва година.  Политиката на компанията е ориентирана към крайния клиента, той да получава възможно най-високото качество на възможно най-приемлива цена. NEED не е нискокачествен, евтин и масов бранд, продаван навсякъде и от всеки, защото за нас личното отношение, вниманието към продукта и изборът на най-подходящи добавки за всеки клиент са важни!

прочети още

Отборът на NEED България продължва да расте! Искаме да ви представим Милен, който се присъедини към Team NEED Bulgaria

прочети още