• Начало »
  • Новини »
  • Близначките Вили и Рая от отбора на NEED с отличен сезон в плажния волейбол

Близначките Вили и Рая от отбора на NEED с отличен сезон в плажния волейбол

23 август 2021
Близначките Вили и Рая от отбора на  NEED с отличен сезон в плажния волейбол

Очарователните близначки Вили и Рая от отбора на NEED приключиха сезона в плажния волейбол с много добри игри, като се класира на всички турнири в топ 4 на България.

 

На международно ниво извоюваха един бронзов медал, след победата над чехия на малкия финал.

 

От месец Септември младите ни таланти в плажния волейбол продължават подготовката си в Испания, където ще вземат учстаие в турнирите там.

 

За NEED Bulgaria е чест да сме част от подготовката и възстановяването на Вили и Рая. Сигурни сме, че тяхната отдаденост, тренировки и спортна етика ще се отблагодарят и скоро ще ги гледаме на финали на големи турнири е ще прославят страната ни с много отличия!

 

В подготовката на момичетата, ние от NEED заложихме на класическите продукти, които да подобрят възстановяването, енергията, силата и тонуса по време на тренировките и състезанията. Рая и Вили използваха следните комбинации:

 

Преди тренировкаNEED 4 Speed

Преди по време и след тренировка - NEED BCAA + Glutamine

Сутрин и след обяд, като част от храненето - NEED Whey Protein

 

Очакваме с нетърпение новия сезон, в който отново ще си партнираме със страхотните момичета!

NEED Supplements влезе официално на пазара в България в началото на 2021-ва година.  Политиката на компанията е ориентирана към крайния клиента, той да получава възможно най-високото качество на възможно най-приемлива цена. NEED не е нискокачествен, евтин и масов бранд, продаван навсякъде и от всеки, защото за нас личното отношение, вниманието към продукта и изборът на най-подходящи добавки за всеки клиент са важни!

прочети още

Отборът на NEED България продължва да расте! Искаме да ви представим Милен, който се присъедини към Team NEED Bulgaria

прочети още