Каква е диетата на Виолета Иванова

12 май 2021
Каква е диетата на Виолета Иванова

Виолета Иванова е на 38 години, майка на две прекрасни деца.
Занимава се професионално с фитнес, като има участия в категория бикини, но съчетава своята страст към спорта със семейните задължения и социален живот.
Как постига това....

 

Виолета се храни чисто и балансирано целогодишно, като се стреми да поддържа изчистена и функционална физика. Обикновено в периодите за покачване на мускулна маса си позволява по-свободно хранене, като не изключва напълно нито една храна. Но когато започне подготовката са сезона и има за цел да редуцира подкожните мазнини и задържана вода минава на по-стриктен план.

 

Закуска: 2 яйца, 1 ф пълнозърнест хляб, фреш от грейпфурт и мултивитамини NEED

Преди тренировка: 2 капс.  NEED Thermo Fuel с голяма чаша вода

По време на тренировка: 1 доза аминокиселини NEED BCAAs & Glutamine

Веднага след тренировка: 1 доза NEED Whey Protein и 3-4 оризовки

Обяд: 100-120 гр. чисто месо, задушени зеленчуци и 150 гр. сладък картоф

След обяд: 1 доза NEED Whey Protein и 3-4 оризовки 

Вечеря: 120-150 гр. чисто месо, задушени зеленчуци или салата, 1 с.л. зехтин

 

Виолета залага на качествени източници на храна и хранителни добавки. Като част от отборът на NEED, тя се възстановява с перфектната комбинация от Аминокиселини, Витамини и протеин. Като включва фет бърнера NEED Thermo Fuel когато иска да намали теглото и телесните си мазнини.

 

Вили тренира 4-5 пъти седмично, като разделя тялото си на горна и долна част. Рядко прави повече от 15 повторения, като спазва малки почивки в рамките на 30-45 секунди между сериите и 1-2 минути между упражненията. Прави Кардио 3-4 пъти седмично по 20-30 минуи, като използва пътека, стълби или степер.

 

 

NEED Supplements влезе официално на пазара в България в началото на 2021-ва година.  Политиката на компанията е ориентирана към крайния клиента, той да получава възможно най-високото качество на възможно най-приемлива цена. NEED не е нискокачествен, евтин и масов бранд, продаван навсякъде и от всеки, защото за нас личното отношение, вниманието към продукта и изборът на най-подходящи добавки за всеки клиент са важни!

прочети още

Отборът на NEED България продължва да расте! Искаме да ви представим Милен, който се присъедини към Team NEED Bulgaria

прочети още