Каква е диетата на Виолета Иванова

Каква е диетата на Виолета Иванова
12 май 2021

Виолета Иванова е на 38 години, майка на две прекрасни деца.
Занимава се професионално с фитнес, като има участия в категория бикини, но съчетава своята страст към спорта със семейните задължения и социален живот.
Как постига това....

 

Виолета се храни чисто и балансирано целогодишно, като се стреми да поддържа изчистена и функционална физика. Обикновено в периодите за покачване на мускулна маса си позволява по-свободно хранене, като не изключва напълно нито една храна. Но когато започне подготовката са сезона и има за цел да редуцира подкожните мазнини и задържана вода минава на по-стриктен план.

 

Закуска: 2 яйца, 1 ф пълнозърнест хляб, фреш от грейпфурт и мултивитамини NEED

Преди тренировка: 2 капс.  NEED Thermo Fuel с голяма чаша вода

По време на тренировка: 1 доза аминокиселини NEED BCAAs & Glutamine

Веднага след тренировка: 1 доза NEED Whey Protein и 3-4 оризовки

Обяд: 100-120 гр. чисто месо, задушени зеленчуци и 150 гр. сладък картоф

След обяд: 1 доза NEED Whey Protein и 3-4 оризовки 

Вечеря: 120-150 гр. чисто месо, задушени зеленчуци или салата, 1 с.л. зехтин

 

Виолета залага на качествени източници на храна и хранителни добавки. Като част от отборът на NEED, тя се възстановява с перфектната комбинация от Аминокиселини, Витамини и протеин. Като включва фет бърнера NEED Thermo Fuel когато иска да намали теглото и телесните си мазнини.

 

Вили тренира 4-5 пъти седмично, като разделя тялото си на горна и долна част. Рядко прави повече от 15 повторения, като спазва малки почивки в рамките на 30-45 секунди между сериите и 1-2 минути между упражненията. Прави Кардио 3-4 пъти седмично по 20-30 минуи, като използва пътека, стълби или степер.

 

 

Има стотици марки добавки на пазара, всяка една от тях претендира за качество и ефективност. Но дали това отговаря на истината? Защо да изберете NEED, а не друг бранд? С какво продуктите на NEED са по-добри?

прочети още

GMP сертификатът (Good Manufacturing Practices) е проект на Националната асоциация за хранителни добавки (National Nutritional Foods Association - NNFA) в САЩ. Целта на GMP сертификата е да гарантира качеството на продукта, на вложените в него суровини и на технологиите по които е произведен.

прочети още

NEED Supplements влезе официално на пазара в България в началото на 2021-ва година.  Политиката на компанията е ориентирана към крайния клиента, той да получава възможно най-високото качество на възможно най-приемлива цена. NEED не е нискокачествен, евтин и масов бранд, продаван навсякъде и от всеки, защото за нас личното отношение, вниманието към продукта и изборът на най-подходящи добавки за всеки клиент са важни!

прочети още

Отборът на NEED България продължва да расте! Искаме да ви представим Милен, който се присъедини към Team NEED Bulgaria: Здравейте казвам се Милен Абаджиев и от 4 години се занимавам сериозно и НАТУРАЛНО с фитнес. Още първия път когато стъпих в залата, разбрах че съм на точното място. Обичам да съм в залата, да тренирам и да водя здравословен начин на живот. Винаги съм бил горд със себе си и това което съм успял да постигна за 4 години в залата, натурално.

прочети още

Много често се случва да изпълняваме стриктно програмите на известни модели или професионални атлети, храним се по техните режими, а резултатите вместо да са добри, се влошават. Една от причините е, че професионалните атлети, а вече и голяма част от аматьорите, се подготвят с анаболни стероиди, хормон на растежа, пептиди и други препарати. При тях възстановяването е на съвсем друго ниво, мускулният синтез, изгарянето на мазнините и енергийното обезпечаване зависят до голяма степен от препаратите, които приемат.

прочети още

Ние  сме Вили и Рая Ценови и сме състезателки по плажен волейбол. Участваме активно в Националната верига по плажен волейбол в България от близо две години, като с всеки сезон нивото на игра се покачва и спортът ни се радва на все повече популярност и публика. Също така сме играли на медународно ниво по турнири във Франция, Италия, Монако, както и в съседните ни държави, Сърбия и Гърция.

прочети още

Очарователните близначки Вили и Рая от отбора на NEED приключиха сезона в плажния волейбол с много добри игри, като се класира на всички турнири в топ 4 на България. На международно ниво извоюваха един бронзов медал, след победата над чехия на малкия финал.

прочети още

Суроватъчния протеин изолат (често наричан суроватъчен изолат или whey isolate) е хранителна добавка и хранителна съставка, създадена чрез отделяне на различните компоненти от суроватката. Суроватката е страничен млечен продукт от процеса на производство на сирене и кашкавал. Суроватката може да бъде преработена, за да даде суроватъчен протеин в три форми: суроватъчен изолат, суроватъчен концентрат или суроватъчен хидролизат. Разликата между суроватъчните протеинови форми е съставът на продукта, особено съдържанието на протеин. Суроватъчните изолати съдържат най-голямо количество протеини и могат да бъдат практически без лактоза, без въглехидрати, без мазнини и без холестерол. Това е и най-ценното им качество и ги прави предпочитани пред останалите два вида.

прочети още

Team NEED Bulgaria с радост приветства своите нови попълнения - близначки Вили и Рая. Те са състезателки по плажен волейбол, който те първа набира популярност в България. NEED е брнад, който подкрепя спортисти от различни спортове, като им помага с най-доброто възстановяване. Ние от NEED вярваме, че шампионите са изграждат с времето и с подкрепата, затова избрахме да подкрепяме тези очарователни момичета по пътя на техния успех! Вярваме, че усилията, които полагат Вили и Рая, в комбинация с перфектното възстановяване на NEED ще бъдат страхотна шампионска комбинация!

прочети още