Защо да изберете NEED вместо друга марка добавки?

Защо да изберете NEED вместо друга марка добавки?
29 септември 2021

Има стотици марки добавки на пазара, всяка една от тях претендира за качество и ефективност. Но дали това отговаря на истината?
Защо да изберете NEED, а не друг бранд?
С какво продуктите на NEED са по-добри?

Има ли конкретни показатели, по които можем да сравним кой бранд или продукт е по-добър от другия?

 

В тази статия ще ви дадем повече ясното за хранителните добавки, качеството и ефективността им.

 

Първото и най важно нещо, което трябва да гледаме, когато желаем да закупим хранителни добавки е ефективността на съставките. Т.е. дали те реално работят! Зад тях стоят ли научни изследвания или просто хипотетични предположения за техния ефект. Много компании в стремежът си да обхванат колкото се може по-голяма група клиенти, произвеждат или продават всевъзможни добавки, като голяма част от тях са 100% неефективни. Да със сигурност не са вредни за здравето, щом са пуснати официално и легално, но това не означава, че са ефективни и работещи!.

 

NEED Supplements предлагат малка гама от продукти, които обаче са доказано ефективни. Няма съставки, които са експериментални или тестови. Формулите са ясни, без ненужно вкарани съставки, които не са доказано работещи. Това е основен принцип на компанията - да се създават само формули, които са доказано ефективни.

 

Второто много важно нещо са формулите на продуктите. Какво съдържат и в каква дозировка. Свидетели сме, че много фирми злоупотребяват, като изписват състава под формата на "Blend", "Formula" и тнт, като се посочва общото количество на "формулата", без да се конкретизира колко точно от коя съставка има. Например често се изписва "Fat Burning Formula" 250 mg и тя съдържа 5 различни билкови екстракта плюс кофеин. Реално недобросъвестните търговци влагат най-голям процент от най-евтината съставка, например кофеин 200 мг и останалите 50 мг са общо количеството на останалите иначе ефективни добавки. Това често е крайно недостатъчна доза и реално потребителя плаща прескъпо за чист кофеин. Това се прави и при пред тренировъчните формули, протеините, аминокиселините и всички останали продукти.

 

NEED Supplements ясно изписва съдържанието на всеки един елемент, вложен в продукта. По този начин потребителя може да прецени дали вложеното количество отговаря на това, което доказано работи. Именно затова в добавките на NEED състава не е много дълъг, но всичко, което е вложено вътре е качествено и отговаря на нужните количества, за да е ефективен продукта.

 

Трето безумно важно нещо - качеството на суровините. Една от най-големите манипулации днес. Знаем, че не всеки креатин работи еднакво има евтини синтетични суровини, които се усвояват в много малка степен, не работят добре, нямат адекватна транспортна система. Това води или до изключително малък или до никакъв ефект. Това важи за аминокиселини, протеини, витамини, билкови екстракти. Евтините и нискокачествени суровини не работят, както високия клас продукти. Реално количеството вложена суровина е такава, каквато е посочена на етикета, но тя не е ефикасна, т.е. не работи!

 

NEED Supplements е компания, която изключително много държи на своите продукти и затова работи само с утвърдени брандове суровини. Няма човек в бранша, който да не знае за качеството на CreaPure®, Volac®, Kayowa®, CarnoSym®, BioPerin® и други. Само патентовани и доказано най-добрите суровини се влагат в продуктите на NEED.

 

Четвърто - как са сме сигурни, че не ни лъжат? Ето това е въпросът, който стои най-често пред потребителите, не само в България, а и по света. Проблемът е, че контролът над хранителните добавки не е толкова висок, както при фармацията. Доста по-рядко се правят проверки и анализи, документацията, която се изисква за пускането на продукт на пазара е много по-малка. Контролът на органите също е нищожен, поради огромния обем от хранителни добавки на пазара. Имено от това се възползват недобросъвестните търговци и често залагат подвеждащи или неверни етикети. Това понякога може дори да е опасно за здравето, да не говорим, че са 100% неефективни.

 

NEED Supplements е бранд, който е защитил GMP сертификат! Това е най-високия клас сертификат, който е задължителен за фармацевтичните компании и пожелателен за хранителните добавки. Когато обаче фирмата е сигурна в своите продукти, тя си плаща за да я проверяват! Това е прецедент, но гарантира 100% истинност на продуктите и вложените в тях съставки.

GMP контролира целия процес, включително произхода на суровините. Повече информация може да прочетете в статията:  Какво представлява GMP сертификатът?

 

Обобщено - често потребителя се заблуждава от по-ниските цени, по-добрите оферти и по-големите намаления. Това води до по-бързо решение за покупка без да се проверят и преценят фактите за самия продукт. Компаниите, които продават качествени продукти, с качествени суровини не могат да си позволят да правят намаления от 40-50-60% просто защото самите суровини не са евтини. Това е и първия знак, който трябва да ви покаже, че брандът с такива намаления е надул изкуствено цените си, има огромен марж печалба заради ниска суровина и съответно продава некачествени продукти. Никога няма да видите намален последния модел на Мерцедес с 50% още при появяването си, а това е честа практика при производителите на добавки.

Неоспорим факт е, че 5 гр BCAAs с натурален произход са в пъти по-ефективни от 15 гр синтетични евтини  BCAAs, но хората се подвеждат по количеството и закупуват по-бюджетните продукти. Реално ефектът е многократно по-слаб.

В качествените суплементи се влагат само натурални аромати, оцветители, овкусители, без да се слагат пълнежи и други съставки, които да вдигат обема за сметка на качеството. По този начин отново потребителя си мисли, че купува повече за по-малко пари, а често купува по-малко реални съставки на много висока цена.

 

Доверете са на NEED и нашите ясни формули, с качествени съставки, контролирани от всички възможни Европейски и световни стандарти за качество.

 

 

 

 

 

 

 

 

GMP сертификатът (Good Manufacturing Practices) е проект на Националната асоциация за хранителни добавки (National Nutritional Foods Association - NNFA) в САЩ. Целта на GMP сертификата е да гарантира качеството на продукта, на вложените в него суровини и на технологиите по които е произведен.

прочети още

NEED Supplements влезе официално на пазара в България в началото на 2021-ва година.  Политиката на компанията е ориентирана към крайния клиента, той да получава възможно най-високото качество на възможно най-приемлива цена. NEED не е нискокачествен, евтин и масов бранд, продаван навсякъде и от всеки, защото за нас личното отношение, вниманието към продукта и изборът на най-подходящи добавки за всеки клиент са важни!

прочети още

Отборът на NEED България продължва да расте! Искаме да ви представим Милен, който се присъедини към Team NEED Bulgaria: Здравейте казвам се Милен Абаджиев и от 4 години се занимавам сериозно и НАТУРАЛНО с фитнес. Още първия път когато стъпих в залата, разбрах че съм на точното място. Обичам да съм в залата, да тренирам и да водя здравословен начин на живот. Винаги съм бил горд със себе си и това което съм успял да постигна за 4 години в залата, натурално.

прочети още

Много често се случва да изпълняваме стриктно програмите на известни модели или професионални атлети, храним се по техните режими, а резултатите вместо да са добри, се влошават. Една от причините е, че професионалните атлети, а вече и голяма част от аматьорите, се подготвят с анаболни стероиди, хормон на растежа, пептиди и други препарати. При тях възстановяването е на съвсем друго ниво, мускулният синтез, изгарянето на мазнините и енергийното обезпечаване зависят до голяма степен от препаратите, които приемат.

прочети още

Ние  сме Вили и Рая Ценови и сме състезателки по плажен волейбол. Участваме активно в Националната верига по плажен волейбол в България от близо две години, като с всеки сезон нивото на игра се покачва и спортът ни се радва на все повече популярност и публика. Също така сме играли на медународно ниво по турнири във Франция, Италия, Монако, както и в съседните ни държави, Сърбия и Гърция.

прочети още

Очарователните близначки Вили и Рая от отбора на NEED приключиха сезона в плажния волейбол с много добри игри, като се класира на всички турнири в топ 4 на България. На международно ниво извоюваха един бронзов медал, след победата над чехия на малкия финал.

прочети още

Суроватъчния протеин изолат (често наричан суроватъчен изолат или whey isolate) е хранителна добавка и хранителна съставка, създадена чрез отделяне на различните компоненти от суроватката. Суроватката е страничен млечен продукт от процеса на производство на сирене и кашкавал. Суроватката може да бъде преработена, за да даде суроватъчен протеин в три форми: суроватъчен изолат, суроватъчен концентрат или суроватъчен хидролизат. Разликата между суроватъчните протеинови форми е съставът на продукта, особено съдържанието на протеин. Суроватъчните изолати съдържат най-голямо количество протеини и могат да бъдат практически без лактоза, без въглехидрати, без мазнини и без холестерол. Това е и най-ценното им качество и ги прави предпочитани пред останалите два вида.

прочети още

Виолета Иванова е на 38 години, майка на две прекрасни деца. Занимава се професионално с фитнес, като има участия в категория бикини, но съчетава своята страст към спорта със семейните задължения и социален живот. Как постига това....

прочети още

Team NEED Bulgaria с радост приветства своите нови попълнения - близначки Вили и Рая. Те са състезателки по плажен волейбол, който те първа набира популярност в България. NEED е брнад, който подкрепя спортисти от различни спортове, като им помага с най-доброто възстановяване. Ние от NEED вярваме, че шампионите са изграждат с времето и с подкрепата, затова избрахме да подкрепяме тези очарователни момичета по пътя на техния успех! Вярваме, че усилията, които полагат Вили и Рая, в комбинация с перфектното възстановяване на NEED ще бъдат страхотна шампионска комбинация!

прочети още