Очарователните близначки Вили и Рая се присъединиха към TEAM NEED

10 май 2021
Очарователните близначки  Вили и Рая се присъединиха към TEAM NEED

"Здравейте,
Ние сме Вили и Рая и сме професионални състезатели по плажен волейбол. Ние сме близначки, съотборнички и най-добри приятелки. И двете сме на 24г. Играем волейбол от дванадесетгодишни и през юношеските ни години сме се състезавали за волейболен клуб Левски София. Тренираме и се съсетезаваме професионално по плажен волейбол от две години. Това засега не е особено известен спорт в България, но в момента вървят много програми за неговото популяризиране.


Състезавали сме се на различни национални и международни турнири. Постигали сме победи в Италия, Гърция, Сърбия, Македония, Франция и Монако. Спечелили сме много медали и първи места от турнири за подрастващи и жени, също така и индивидуални награди. Победителки сме от първата верига (2020-2021 г.) турнири през зимния сезон в България, където печелим 4 златни, 1 сребърен и 2 бронзови медала, без да имаме участие, на което да не сме стигнали до полуфинал.


Нашата цел за сезон 2021г. е да даваме добри резултати на Националните турнири в България и да имаме възможност да представлява родината ни на турнир от FIVB (Световни серии). Надяваме се в края на сезона да бъдем избрани за Националния отбор на България и ще се борим за мястото се в него.


Засега имаме потвърдено участие на международен турнир в Гърция, който ще се проведе в края на месец юли и чакаме да ни одобрят за още едно международно участие в Египет."

 

Team NEED Bulgaria с радост приветства своите нови попълнения - близначки Вили и Рая. Те са състезателки по плажен волейбол, който те първа набира популярност в България.
NEED е брнад, който подкрепя спортисти от различни спортове, като им помага с най-доброто възстановяване.
Ние от NEED вярваме, че шампионите са изграждат с времето и с подкрепата, затова избрахме да подкрепяме тези очарователни момичета по пътя на техния успех!
Вярваме, че усилията, които полагат Вили и Рая, в комбинация с перфектното възстановяване на NEED ще бъдат страхотна шампионска комбинация!

NEED Supplements влезе официално на пазара в България в началото на 2021-ва година.  Политиката на компанията е ориентирана към крайния клиента, той да получава възможно най-високото качество на възможно най-приемлива цена. NEED не е нискокачествен, евтин и масов бранд, продаван навсякъде и от всеки, защото за нас личното отношение, вниманието към продукта и изборът на най-подходящи добавки за всеки клиент са важни!

прочети още

Отборът на NEED България продължва да расте! Искаме да ви представим Милен, който се присъедини към Team NEED Bulgaria

прочети още